суббота, 11 марта 2023 г.

28.02.2023. Вебінар з курсу "Пізнаємо природу" для 6 класу


Тема вебінару: "НУШ 6 клас: підручник як засіб формування пізнавальної активності учнів на уроках курсу «Пізнаємо природу»"

Спікери:


☑️ Гільберг Тетяна Георгіївна, 

кандидатка географічних наук, доцент, завідувач кафедри теорії та методик природничо-математичних дисциплін і технологій Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Заслужений працівник освіти України, авторка підручників та посібників для початкової, середньої та старшої школи.


☑️ Крячко Іван Павлович,


завідувач лабораторії методологічного та інформаційного забезпечення освіти та науки астрономічної (МІЗОН-А) Головної астрономічної обсерваторії Національної академії наук України та науковий співробітник відділу біологічної, хімічної та фізичної освіти Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України; автор підручників та посібників з астрономії та навчальних програм з астрономії та природознавства для середньої школи; засновник, модератор та автор сайту «Астроосвіта».


☑️ Стократний Сергій Анатолійович,


викладач фізики Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, вчитель фізики, астрономії та інорматики, викладач-методист, автор посібників та підручників з інтегрованого курсу «Пізнаємо природу».


☑️ Кулініч Ольга,


вчителька ЗНЗ №1 м. Хмільник Вінницької області. Трудовий стаж – 21 рік. Нагороджена Почесною грамотою Верховної Ради, лауреат премії Верховної Ради серед педагогічних працівників. Переможець всеукраїнського конкурсу "Вчитель року-2008".


 Сертифікат:





Комментариев нет:

Отправить комментарий

Турнір -вікторина

 2️⃣2️⃣ та 2️⃣3️⃣ лютого команда « Бендерівці» 🇺🇦🇺🇦🇺🇦Комунального закладу « Ліцей « Мрія» прийняла участь у міському турнірі-вікторині...